Poročilo o delovanju ŠD Olimpiki za leto 2019

posted in: Dogodki in prireditve | 0

Tara Sergeja Kadunc je v šolskih letih 2016/17, 2017/18 in 2018/19 v Športnem društvu Olimpiki opravljana funkcijo koordinatorke organizacijske ekipe prostovoljcev.

V letu 2019/2020 smo skupaj vodili skupino mladih prostovoljcev, na katere smo prenašali vse svoje bogate izkušnje in znanje pomoči najranljivejšim.

Že vse od začetka delovanja društva, leta 2014, je Tara sodelovala pri vseh humanitarnih dogodkih društva, na katerih je bila njena vloga koordiniranje ekipe prostovoljcev, ki so se glede na lokacijo in vsebino dogodka velikokrat razlikovali. Njene naloge obsegajo kontaktiranje ter nabor in izbor potencialnih prostovoljcev in sodelujočih na dogodkih; ti so pogosto znane osebnosti v slovenskem športu, kulturi in ostalih področjih. Zadolžena je tudi za nabor in vodenje stalne ekipe prostovoljcev, ki skrbijo za neprekinjeno delovanje društva (prijave na razpise, prevajanje dopisov, elektronskih sporočil, računovodstvo …). Sodelujoče prostovoljce in nastopajoče obvešča o podrobnostih dogodka in jim razdeli različne naloge. Na samem dogodku skrbi za to, da prostovoljci, ki so del organizacijske ekipe, opravljajo svoje naloge in da je vse pripravljeno za nastopajoče na posameznem dogodku.

S skupnimi močmi vedno opravimo inovativne akcije za vse dobro otrok in družbe!

 

Poročilo o delovanju ŠD Olimpiki 2019/2020

Prispevek k Poročilu o delovanju Športnega društva Olimpiki za leto 2019/2020

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja