V Mladinskem domu Malči Beličeve živijo otroci zaradi neugodnih družinskih razmer v celodnevni oz. celoletni oskrbi.

V letih 2014 in 2015 smo v domu uvedli in izvajali redne tedenske funkcionalne vadbe z Olimpiki: razvili smo redno in uspešno tedensko nogometno ekipo Olimpiki - s profesionalnim nogometašem; otroke smo vključili v redne tečaje jahanja na hipodromu v Stožicah; otrokom smo predstavili kickbox in v redni trening vključili dve dekleti; predstavili smo jim breakdance; dva fanta sta obiskovala redni trening rugbyja, dekle trening ritmične gimnastike, v redne treninge nogometne šole se je vključil fant; v maju in juniju 2014 so otroci v domu spoznavali tenis.

Otroci iz doma so se tudi kulturno udejstvovali: lutkovno delavnico in delavnico izdelovanje lutk je otrokom predstavila in z njimi ustvarjala Irena Rajh, direktorica Hiše otrok in umetnosti; s podjetjem Bioars d. o. o. smo ustvarjali naravna mila in piškote; pevec Patrik Jagodic je društvu in otrokom posvetil pesem z naslovom »Mala moja« - in otroke glasbeno navdušil; glasbena skupina DarMar jim je podarila novo kitaro; z Niko Poles, ženo Petra Polesa, smo priredili pustno zabavo; v maju 2014 smo za otroke in zaposlene pripravili družabno prireditev, ki so se je udeležile tudi številne znane osebnosti; z dramskim igralcem in režiserjem Urošem Potočnikom so otroci pripravili lutkovno igrico, društvo pa je priskrbelo material za izdelavo vseh rekvizitov.

V Mladinski dom Malči Beličeve smo pripeljali številne vrhunske športnike, umetnike, strokovnjake, somišljenike, ki so otrokom pomagali in jih obdarili (npr. nogometaši z dresi). Otroke je 15. oktobra 2015 – skupaj s častno ambasadorko Olimpikov dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič - obiskal predsednik DZ RS dr. Milan Brglez. Na Prešernov dan smo si ogledali predsedniško palačo in se spoznali s predsednikom Republike Slovenije Borutom Pahorjem.
Olimpiki smo otroke razveselili z mnogimi materialnimi donacijami, ki so jih prispevala številna podjetja.

9. junija 2015 smo v Hali Tivoli izvedli veliko dobrodelno prireditev All Legends - tekmo nogometnih in košarkarskih legend ter drugih športnih asov velikih src. Z izkupičkom smo za vse otroke in zaposlene Mladinskega doma Malči Beličeve (100 oseb) organizirali izlet v Bohinj, obiskali smo adrenalinski park, omogočili smo jim vožnjo s kanuji po Bohinjskem jezeru, izlet na Vogel . Otroci so preživeli nepozabni dan v Bohinju.
22. junija 2018 smo izvedli humanitarno tekmo med legendami NK Olimpija Olimpiki (Marko Elsner, Ermin Šiljak, Sašo Udovič, Aleš Čeh, Dragan Bulič, Robert Englaro, Dejan Balažič, Nihad Pejković, Rade Vujnović) in izbrano vrsto Srednje gradbene, geodetske in okoljevarstvene šole Ljubljana. Tekmo je sodil Dejan Balažič, komentiral pa Tomaž Klemenčič. Prireditve so se udeležili tudi častni ambasadorki dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič in Vlasta Nusdorfer ter ravnatelj MD Malči Beličeve France Rogelj.

Zahvala MD Malči Beličeve, januar 2015