Mednarodni humanitarni projekt Olimpiki med srbskimi športnimi in glasbenimi legendami v Beogradu

posted in: Novice, dogodki, prireditve | 0

Mednarodni humanitarni projekt Olimpiki med srbskimi športnimi in glasbenimi legendami

Športno društvo Olimpiki, neprofitna humanitarna organizacija za pomoč otrokom v socialnih stiskah, v sodelovanju z Zvezo Romov Slovenije, Zvezo Romov Srbije in Evropsko romsko zvezo načrtuje izvedbo mednarodnega humanitarnega projekta združevanja in prijateljstva v dobro romskih otrok, glasbeno tekmovalnega spektakla, s katerim želimo prinesti veselje, potem ko smo premagali težke čase koronavirusa. To bo dobrodelna prireditev.

Vsa zbrana finančna in materialna sredstva bodo namenjana v pomoč in podporo romskim otrokom. V upanju načrtujemo mednarodni humanitarni projekt Olimpiki decembra 2020 v Beogradu. Za načrtovano veliko dobrodelno prireditev, večmesečne priprave nanjo zahtevajo finančna sredstva, ki jih s tem sporočilom začenjamo zbirati.

Športno društvo Olimpiki - neprofitna humanitarna organizacija -

 je bilo ustanovljeno februarja leta 2014. Po različnih krajih po Sloveniji smo organizirali odmevne dobrodelne akcije, povezali in povabili na visokem nivoju vodstva občin, slovenske športne in glasbene legende, izbrane znane domače igralce iz domačega kraja, strokovnjake, vse za dobro otrok, družin, lokalne skupnosti, državnih inštitucij, družbe in vedno znova omogočili uresničevanje plemenite in pogumne vizije Olimpikov (spletna stran: http://olimpiki.si/).

Tokrat smo se za izjemen in plemenit namen povezali z Zvezo Romov Srbije, da bi skupaj z njimi organizirali in na podoben način povezali  srbske glasbene in športne legende v tej veliki načrtovani dobrodelni akciji. Naši sogovorniki v tej pogumni viziji dobrodelnosti so najprej Zveza Romov Slovenije in Zveza Romov Srbije, skupaj z njimi lokalne oblasti, predvsem pa skupina glasbenih iz športnih legend, ki bo pripravljena sodelovati pri dobrodelnem projektu.

Poleg spektakularne tekme bomo poskrbeli tudi za bogat kulturni program. Zavedamo se, da je vizija Športnega društva Olimpiki pogumna, ampak njena plemenitost opravičuje, da vložimo moč in energijo v njeno uresničevanje. Zavedamo se, da živimo v težkih časih, ampak nočemo ostati križem rok, saj se nam zdi nujno, da že danes načrtujemo plemenite dobrodelne akcije, saj bo čas po zmagi nad koronavirusom dobrodelne akcije podpore in pomoči potreboval.

Dodatne informacije o načrtovanem dobrodelnem dogodku v Beogradu

Projekt pripravljamo: Nataša Olimpiki, predsednica humanitarne organizacije; Jože Horvat Muc, predsednik Zveze Romov Slovenije, predsednik Evropske romske zveze

Stiki

Športno društvo Olimpiki

Nataša Olimpiki, predsednica humanitarne organizacije

Cesta na Brdo 55 1000 Ljubljana Slovenija

Pišite nam